Tänk att du ska fixa flertalet saker och du måste göra allt från början. Det tar tid och du blir stressad, hur ska du göra om du då måste göra något? Inredning är som med musik det finns vissa saker som kommer igen och igen. Tavlor inte minst att stjäla med stil är att göra något lite bättre. Tanken är att du säkert kommer att stöta på https://mynewart.se. Här kan du stjäla inspiration för inredning. Men egentligen så stjäl du inte för det är inget som lämnar butiken utan det som sker är att ett koncept kopieras. Att kopiera en tavla är inte att stjäla den lika lite som att göra en cover på en låt trots att det är samma noter och text. Det handlar om att ta något annat och göra det till sitt eget. Det brukar vara så med tavlor, hur många landskapsmotiv finns det inte där en fin grön äng har målats och lite längre bort kan vi se en by med en rykande skorsten. Inte är det att stjäla? På samma sätt går det att finna inspiration för din inredning genom att håll utkik efter det tavlor som olika designers använder sig av.

Det viktiga i design branschen är inte själva rummet inredning, det är att försöka få kolla på var majoriteten av alla i branschen hittar sin inspiration. Det brukar vara bloggar och annat. Hittar du detta så kan du samma förutsättningar att kunna skapa tavlor och inredning i samma nivå som proffsen. Utgångspunkten för dig som arbetar med väggdekorationer måste vara att du har flera inspirationskällor. Utifrån dem drar du de senaste trenderna, därefter kommer färgsättning och hur du gör när du möter svåra saker som rundade hörnen. Vad passar bra där, då måste du snabbt kunna i huvudet minnas några sidor där du kan plocka ut möbler som skulle göra sig något alldeles extra.

När du har tänket och din bank av olika möbler då har du också butiker på nätet för tavlor. Nästa steg är att skaffa ett avtal med dem så att du kommer undan billigare än vad du skulle göra som singelkund och du behöver förklara för dem vad du kräver för priser och avtal.

En bra ide är att ha en butik för tapeter, en för tavlor och en för möbler som ska stå i vardagsrum. Kök brukar också vara väldigt populärt att inreda därför krävs ofta en koppling till Ikea eller kanske Chilli om du finns nere i Göteborg.