Vill du förstora din penis?

Penisförstoring är ett vanligt förekommande tankespår hos de flesta män.

Hur kom jag över tanken?

Tja, det var inte min idé. Jag tycker att det är ganska mycket tanken på de flesta män att de skulle vilja ha mer, även om de redan har något. I mitten av 2000-talet tittade jag på porr en dag och fortsatte att se alla dessa “penisförstorings” -annonser för piller och skit. Jag letade inte riktigt efter sätt att göra min penis större vid tiden men bara att se annonser för piller jag visste att det inte kunde fungera. Men jag fick tanken på att det kanske fanns människor där ute som visste hur man gör det här och att veta att det var på någon privat anslagstavla någonstans eller något. Så, jag slog av min porr och börja googla. Det tog verkligen inte så lång tid som jag trodde. Jag hittade ett par, en kallades penisgymmet och den andra kallades den feta dolmen. Jag slutade läsa den senare eftersom den hade senare inlägg och verkade ha ett mer aktivt samhälle. Det var en rutin som kallades “nybörjar rutin” och jag gjorde det i ungefär en vecka. Min peniskrympte verkligen när den var olycklig under den veckan och jag blev helt uppåt vägarna galen även om detta skulle vara en tillfällig bieffekt. Jag försökte inte igen förrän som sex år senare.

Förresten läste jag resten av de förslag som du skickade och jag kommer bara att ignorera dem och prata. Jag måste stiga upp klockan fem varje morgon och köra hela vägen till raderade och det är lättare om jag bara skriver.

penisförstoring

Ett resa som penisförstorare

Hur som helst, ungefär ett år sedan kom jag i den här maniska fasen där jag bestämde mig för att jag skulle komma in i min livs form och också verkligen försöka denna PE-sak. PE betyder penisförstoring, få det? Du vet att jag alltid har varit dålig att hålla en rutin och då hade jag mitt eget företag och så försökte jag vara konsekvent i allt jag gjorde. Jag gick med i ett gym och började gå fem dagar i veckan. Samtidigt började jag göra nybörjarrutinen allvarligt med tanken att eftersom det verkligen verkade fungera för andra så kan det verkligen fungera för mig om jag var villig att komma förbi att bli galen ut av tanken på det som jag Erkänna, är konstigt.

Så, hur jag började är att jag antog de första mätningarna, både längd och kant. Du mäter längdmätningen med en bra linjal och du trycker linjalen i din fettkudde tills den möter ditt offentliga ben. Tanken här är att ditt offentliga ben inte rör sig men din vikt kan fluktuera. Detta kallas penislängd eller förstorad penis längd. Till exempel, då hade jag en 0,75 centimeters fettkudde. Det är nu 1 cm eftersom jag inte har arbetat ut hela vintern. Hur som helst, så gör du det när det är upprätt. Jag använde också en nylon linjal för att mäta min omkrets, det är omkretsen av penis. Detta kallas för penisförstoringsmätningar och de mäter hur mycket större penisen är. Initiala mätningar var följande.

  • en vecka 1 0,7 cm
  • tre veckor 1,8cm
  • fyra veckor 2cm, äntligen!!

Jag visste redan ganska mycket hur länge min penis var men det är viktigt att mäta eftersom det här är helt väldigt konstigt vetenskapligt. Jag bestämde också att eftersom min omkrets var ganska bra (jag hade alltid fått kommentarer på det) att jag bara skulle gå länge. Från det ögonblicket gjorde jag följande övningar fem dagar i veckan med bara helger bort. Här är rutinen jag gjorde. Jag kopierar det direkt från penisförstoring.